Rólunk

A Delta Technologies Cégcsoport több, mint 35 éves sikeres múltra tekint vissza. Ez idő alatt részesei lehettünk, amint cégünk néhány fős vállalkozásból mára a hazai informatikai piac egyik meghatározó, évről-évre több tíz milliárdos forgalmat bonyolító szereplőjévé vált. A folyamatos növekedés és a cég által nyújtott megbízható, stabil háttér az évek során a cégért dolgozó kollégák közös eredménye. Munkatársaink elkötelezettségük és szaktudásuk legjavát nyújtották és nyújtják ma is a Deltának. A fejlődéssel párhuzamosan alakultak ki azok a vállalati értékeink, melyekre ma is büszkék vagyunk, és amelyeket tudatosan óvunk, fejlesztünk és megvalósítunk mindennapi életünkben, döntéseinkben.

Miért jó nálunk dolgozni? Ismerj meg minket és látni fogod!

Szervezeti értékek - Ahogy gondolkodunk

FELELŐS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS
Hiszünk a társadalmi felelősségvállalás és a tisztességes működés fontosságában. Elutasítjuk a korrupciót és annak minden formáját és ezt elvárjuk munkavállalóinktól és üzleti partnereinktől is. A kockázatmentes működés érdekében minőségirányítási rendszereket működtetünk, és ezeket folyamatosan fejlesztjük.

CSAPATJÁTÉK
A sikerek eléréséhez minden kollégánk erőfeszítésére szükség van: az egyes emberek munkája sok esetben egymásra épül, ezért nem elég, hogy minden egyes munkatársunk jól végzi a feladatát, tudniuk kell, miért teszik mindezt, és mi a szerepük a folyamatokban.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
A szervezet és az egyének együtt fejlődnek. Egyrészt támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését: rendszeresen vesznek részt bel- és külföldi tanfolyamokon, továbbá egyéni megállapodás szerint kötünk tanulmányi szerződést mindazokkal, akik szeretnének tovább tanulni. Másrészt a cég növekedése megköveteli, hogy a kollégáink is megtanuljanak együtt fejlődni a szervezettel, azonosuljanak az ezzel járó változásokkal.

ÜGYFÉLCENTRIKUSSÁG
Mindennapjainkat áthatja e gondolat. Fontos számunkra, hogy ne csak azok érezzék ezt, akik ügyfelekkel találkoznak, hanem azok is, akik közvetett módon állnak kapcsolatban az ügyfeleinkkel, és ők is megértsék az üzleti folyamatok végső célját és azonosuljanak vele.

Delta karrier

Képviselt gyártóink

© 2024 Delta
Design, koncepció és fejlesztés:
SOLAR STUDIOS

Általános jelentkezés

Húzd ide a fájlt, vagy kattints a feltöltéshez.A maximális fájlméret: 2 MB.
Elfogadott formátumok: .pdf, .doc, .docx

Szia Réka!

Ez a jelenlegi weboldal újratervezett változata. Az álláshirdetés modul teljesen újra lett írva és minden más is teljesen 0-ról lett felépítve. Beszéljünk majd telefonon a részletekről. Gergő