Delta Technologies Nyrt. karrier

Az 1987-ben alapított, magyar többségi tulajdonosi hátterű, budapesti központtal működő cégcsoport több, mint 35 éve Magyarország egyik legnagyobb Informatikai, egyben az ICT piac egyik meghatározó szereplője. A közel 250 főt foglalkoztató cégcsoport kiemelkedő szakértelmét évről-évre olyan világhírű technológiai szállítók ismerik el, mint a HP, HPE, DELL, LENOVO, ARUBA, VMWARE, VEEAM, SICK, IBM vagy a CISCO.

A csoport a komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál, úgymint a teljes architektúra megtervezése, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezése és telepítése, az alkalmazások integrációja, valamint az infrastruktúra menedzselése. A portfólióban szintén megtalálható az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelése, kereskedelme. A Delta elsőrendű célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire (pl. vállalati digitalizáció, smart city megoldások) építve és a jelenlegi portfólióját bővítve megtartsa hazai vezető pozícióját, illetve kilépjen a regionális piacra is.

Delta Technologies Nyrt. karrier

Nyitott pozíciók

Filter by
© 2024 Delta
Design, koncepció és fejlesztés:
SOLAR STUDIOS

Általános jelentkezés

Húzd ide a fájlt, vagy kattints a feltöltéshez.A maximális fájlméret: 2 MB.
Elfogadott formátumok: .pdf, .doc, .docx

Szia Réka!

Ez a jelenlegi weboldal újratervezett változata. Az álláshirdetés modul teljesen újra lett írva és minden más is teljesen 0-ról lett felépítve. Beszéljünk majd telefonon a részletekről. Gergő